Bästa vänn sover här!<3

Hej! Bästa vänn sover över här idag då, mysigt! Vi spelade nyss lite wii just dance, ska fortsätta spela snart. Vi börja damp skrika när batterit till ena datan nästan tog slut och vi inte hitta sladden elr ett utag haha! Som tur så är biorummet i gareget där föråd brukar vara :) Jaja så äre med att vara med min bv, sjukt liv tsm vi har haha. Men älskar de livet:P ÅH tack för alla söta kommentarer jag får!!! Asså åh ja älskar verkligen det, och min statestik höjer sig varje, fortsätt så mina älskade läsare!!♥

videoinlägg!

Vi vet int en om vi ska sova över glömde säga det haha:)

28/2-10 kl 11.15

Godmorgon alla undebara läsare! Vakna för ett tag sen. Väntar på att Amanda ska komma hem:) Vi ska nog sova över idag, de va sjukt länge sen vi gjorde det! Ska äta lite frukost nu så vi hörs senare idag.

om den 27/2-10

Hej! igår alltså i lördags, så va jag med Amanda hela dagen:) Vakna vid halv 1 titta på tv amanda smsa vid 2 och fråga om jag ville följa med på 75 minuters träning. Så de gjorde jag, efter de så drog vi hem dit titta på Johan falk åt popcorn (STAVNING?) haha. Skulle hem vid 6 och äta men orkade inte gå hem för de snöade ute:o Så Amandas mamma fråga om jag ville äta där så de gjorde jag:)  Ja sen hände det inte mycket mera vi satt vid datan och jag lekte med Amandas katt som ville äta upp mig:o Kom hem vid kvart över 10.

Gjorde en header till Amanda hoppas du blev nöjd!
<klicka på bilden för att komma till Amandas blogg>


Designe

Ny designat!
<klicka på bilden för att komma till johannas blogg>

Del av dagen!

Hej, mina bloggläsare! vänta på att Stina ska logga in! Måste ha bilder på hennes kompis ska göra designe till henne, men kan inte göra det just nu. Idag så sluta jag 10.25 idrott och data blev inställda jippi!:D Så åkte till Amanda ddirekt, hade hänt en sak ja verkligen inte tänker ta upp här på bloggen elr någon annanstans! Ingen idee att fråga va som har hänt, för min käft är stängd om det. Ni vet vi alla har ett privat liv? Ja vi satt vid varsin data och inte gjorde så mkt:p Vi somna nästan haha:o Vi fick pannkakor(STAVNING?) av Amandas mammi, gott haha. Vid 4 tiden rusa jag hem åt och sånt efter det kom Emma pemma hit. Nja vi gjorde inte så mycket spela wii satt vid datan, hon stack hem vid 7 halv 8? Följde henne en bit tog med en av vovvarna ut haha hon hoppa ner i i ljupaste snön:o Hon kom knappt upp. Oj nu blev de långt inlägg, skönt att skriva av sig lite :) Okej vi hörs kanske senare då.♥

Skolan :)

Godmorgon alla söta! Hade nyss svenskaprov, de gick ganska bra:D Vi börjar om 1 timma ungifär? så nu ska vi hitta på något att göra i denna kalla skola! Vi ha vatten skada i skolan också det läcker vatten från taket :o Hehe men ja nu ska vi rusa iväg nån stans ;)


ARG!

Hej! Jag är så jäkla arg just nu! Kom nyss hem från skolan ska ta något att äta snart och träna på sveskaprovet tills i morgon som inte kommer gå så himla bra, elr jo ganska bra kommer det nog gå!:) håll tummarna för mig att de ska gå bra. Sissta lektionen gjorde mig arg, vi hade en annan lärare en som vi inte brukar ha på mattelektioner. Ah iaf blev jätte arg men varför får ni inte veta haha:P Ska äta lite nu så vi hörs senare puss!


Skolan

Godmorgon, nu sitter vi här och skrattar:D Vi börjar mattelektionen snart *suck* tråkigt-tråkigt!
Så vi hörs senare, vi just nu haha:)


Godnatt

Hej bloggen! kom nyss från duschen sitter å äter munk nu:D Ska titta på tv på datan. Så säger godnatt nu till er alla söta bloggläsare!

Hej/hejdå

Hej alla söta där ute! Fixar mitt stökiga rum *host* ska dra iväg snart, vart får ni ej veta ;) Hade utvecklingsamtal idag ursäkta min fina stavning haha:p men iaf, de gick f*n bra!:cool: De är bara matten jag har svårt med hatar matte tkr int att jag har någon nytta av de i livet :D Idag har det inte hänt mycket mer än de tråkiga lektioner, roliga håltimmar:blush: Vi hörs när jag har kommit hem vid 8-9 tiden! Ha de så bra uner den tiden jag är borta.♥ 


Spanskalektion!

Hej bloggen! Sitter på spanska lektion just nu, ska plugga lite till spanskaprovet jag har på onsdag *suck* kommer inte gå så bra tror jag:( Men vi får höras senare. Juste ja har utväcklingssamtal (STAVNING?) idag, JIPPI :D ne men ah de kommer gå bra!

Ny header!:)

NY HEADER:D

Hiss elr diss?

Godmorgon!

Godmorgon mina undebara läsare! Vaknade runt halv 1 idag så ska fixa mig å så nu. Somna inte fören vid 4 igår? Idag vet ja inte va som händer vi får väll se:) Hittar nog på nått, men de ä sjukt mycket snö så det går knapt att va ute.
Ne nu ska man in i garderoben och leta efter kläder, nästan omöjligt att hitta kläder där inne just nu haha :p Så stökigt där inne. Vi hörs antagligen senar!♥


Dagens outfit

Vit u-ringnings tröja(Svavning haha?) JC 149:- Tänkte ha min svarta men hitta int den Jeansthigst BikBok 149:-

                                              FASTNAR int på bild idag (:


Video inlägg

Dåligt ljus och dåligt filmat, men orkade inte hålla på å fixa med det nu.

:)

Hej alla söta! Tänkte berätta lite om idag. Idag så slapp man skolan, åkte till gustafvik idag med bästa tjejerna! Dom som har varit där, ni vet man kan simma ut och bada vattnet är as varmt där ute haha:p men ah iaf, jag rulla mig i snön höll på dö gjorde det 5 ggr? skar upp armen på snön:s Sen så hade vi skit kul tack för dagen tjejer♥ I morgon åker jag till köping med familj och fira mig med släckten fyllde ju år på alla ♥ dag :) Men nu ska jag äta lite ballerina kladkaka:D

På vägen till Gustafsvik:)

Okej jag är trött på videon haha! Innan jag börja filma skrek dom bakom mig as mkt:o Tur att dom sluta när jag böra filma!=)
på morgonen idag vid 8 halv 9

We Are The World 25 For Haiti

Jag får en klump i magen när jag ser det här.. så jäkla synd asså! Dom klippte in michael jackson i låten efter som han sjungde den här förut. Vill ni se dom kändisar som va med och sjung den här låten? http://www.youtube.com/watch?v=IUhyhpbLRXs&feature=related 

lady gaga remix 2009lady gaga-remix 2009

Godmorgon!

Godmorgon bloggen. Klockan är runt 7 nu, jag ska ta kvart över 7 bussen till skolan om jag hinner! Så nu måste jag rusa till bussen.
Kramis/Sabina♥

HJÄLP?


Nu kommer bilderna!

Nu kommer bilderna, som jag bjuder STORT på;)

Body spray/parfym luktar SKIT gott haha:)

Tidning tills i morgon på bussen.

Onyttigheter till bussresan så man har nått att äta haha.

En dricka på bussen, en till badet(Y)

Gustafsvik snart :)

Hej alla glada! Kom in från  biorummet för ett tag sen har spelat lite wii haha:)
Och tidigare idag så var ja på ica maxi och handla saker tills i morgon.
BILDER KMR SEN FÖR BLOGG.SE CPAR!!!!!!
PussN/S♥


Alicia Keys No OneAlicia Keys-No One

Video inlägg

Haha gud så jag ser ut, men jag bjuder på mig, som man ska göra ibland♥
Jag ska till Gustafvik med skolan, orkade inte säga det:) Första video inlägget då.
 
Bad bästa vänn göra en bild till mig, å de gjorde hon tack!♥

http://bbiinaa.blogg.se♥

Hej nu har jag entligen fixat blogg igen! Designe och sånt kmr upp så fort jag har tid♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0