Precis vart ute

Haha snäll kompis! Första bilden är från förra veckan och den andra från idag haha...
Jag har precis kommit hem, har vart ute med bästa Therese en stund. Ska nu lägga mig i sängen och kolla på the big bang theory.

Life was so different this time last year, everything was okey...

Tänkte berätta varför bloggen står tom hela tiden, det är så här att det händer inte mycket i mitt liv just nu. Bara samma saker hela tiden, skola umgås med mina fina vänner osv. Mycket som snurrar i min skalle nu också, eller det är de hela tiden och det försvinner aldrig... Nåja ni får ha en bra dag!

Morgonpromenad!

Tjaa!
Nu ska jag ta bussen till Therese vi har studiedag idag, sen går jag, hon, Jacob och Nick ut på en morgonpromenad haha vilket liv. Skulle egentligen ut och springa med Therese men de är för kallt så hon kom på den här ideén istället igår kväll!
 

Taken 2

Hej på er.
Igår så var jag som sagt på bio med Therese och Jacob, vi såg på taken 2 och den var faktiskt riktigt bra! Dock lite seg i slutet men den är lätt värd att se. Efter bion gick vi till växtgården och jag kom hem strax efter 12. Min fredag var super bra!
Idag har jag inga planer kanske bara tar de lugnt hemma mår inte så bra, men jag får se känner för att hitta på något faktisk.
 

Bio senare ikväll!

Hej!
Idag har dagen i skolan vart himla bra, kommer få magrutor efter att ha skrattat så mycket som jag har gjort. 
Efter jag har käkat så åker jag hem till Therese blir väl runt 6 tror jag, sen ska vi på bio och Jacob hänkar på yeeh!! Nåja jag har haft en bra dag hitills och dagen kommer sluta bra också de vet jag♥
Från fotolektionen, var Annas modell men orkade inte vara seriös så tog bilder på mig själv ist...

Tänk alla gånger som jag har saknat att få hålla om dig, men somnat ensam trasig precis som vanligt

 
 
 
Godnatt, är helt förstörd ja ni ser själva på bilden...
När jag vaknar så är det fredag och då ska jag ha en bra dag med himla bra vänner punkt med slut!

Fuck world, I'm a unicorn

Hej på er!
Har inte mycket att skriva faktisk, men kan berätta vad jag gjorde igår. Träffade Therese direkt efter skolan. Sen kom Jacob och lite senare kom Breyer. Vi drog till växgården chilla och hjälpte städa så vi fick gratis bio biljetter wopaaa! Nu sitter jag och väntar på att svenskan ska börja.... 

Skolaan

Hej.
Jag slutade halv 11 idag, men sitter kvar i skolan. Ska vänta tills Therese slutar sen drar jag till hennes skola och träffar henne. 
Igår så var jag också med Therese och Jacob, sen träffa vi lite annat trevligt folk. Men ska fortsätta kolla på Timon och Pumbaa haha...
På historia lektionen, hur söta är vi inte??

Together? Forever. Fuck it, you lied to me!...


Himla bra helg!

Hej, tänkte skriva lite snabbt om min helg.
I fredags åkte jag till Stockholm med min braiga klass. Spela in radioprogram osv, hade det sjukt kul i alla fall! När jag kom hem så träffa jag Therese och Fredrik, fick skjuts hem till Therese av honom. När vi kom hem hade vi det sjuk kul inte skrattat så mycket på länge.
I lördags och i dag har vi bara chillat med Jacob och några andra vänner, haft det trevligt i alla fall. Blir glad av att ha så bra folk runt om mig!♥
Har inga bilder från helgen men här är en fin från i torsdags när vi loda på donken haha...

Precis vad jag säger till alla...

Hej, ligger i sängen och har pluggat lite matte. 
Ska sätta på Eva och Adam serien kolla på de tills jag somnar. Börjar även 11 i morn och slutar 12 onödig dag... Vet att bloggen står tom men kan fortfarande inte sprida någon glädje som ni kanske märker på mina inlägg ibland. 

Ensam...

Ligger här ensam i min säng med musik och tända ljus och fäller några små tårar.
Det har vart en otroligt jobbig dag, jobbigaste dagen på länge faktiskt. Pratat lite med Therese i telefon, de fick mig att må lite bättre. Jag kämpar vidare tänker inte svika mig själv eller Therese för de saker jag har lovat henne. 
Vet att du kommer läsa det här Tette, jag älskar dej min fina storasyster♥

Jag ser oss i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund...

1år...</3
 

Varje gång jag tänker på dig, så dyker frågan upp, saknar du mig?


Fredag och lördag

Hej på er!
Igår så träffade jag Therese när hon hade slutat. Vi gick runt lite på stan sedan så träffade vi Jonte och Fredrik. Vi tog Fredriks bil hem till Therese och chillade där, köpte godis osv. Sen satte jag Therese och Jonte på en så kallad skräck film men den var väl inte så speciellt läskig. 
Fick skjuts hem av Tettes pappa, väl hemma så skypa jag med Jonte och Therese. Så min dag igår var riktigt bra! Justee sprang även 6,5 km på löpband när vi hade idrott, stot? svar ja!!
Idag vakna jag runt 3 hehehe fixa mig och åkte hem till min låtsas mammas pappa med familjen och kom precis hem.
Japp vi har liv som sitter och letar efter varandra på chatroulette!

JAG SKA TILL TOMORROWLAND NÄR JAG BLIR 18!!!!

spola fram lite för att se, asså det är gaaaaalet!!!! Bara 1 år och några månader kvar tills jag får åkaaa!!!!
 

Helt okej höstlov

Har haft ett helt okej höstlov! Vart en hel del med Therese, vi har träffat massa härligt folk lodat runt på stan, häng på donken haha... på halloween var vi på fest eller okej man kan inte kalla de fest men chillat med skönt folk! Jag har sovit en himla massa, gosat med missarna. Knappt vart hemma faktiskt men det har i alla fall vart ett okej höstlov. 
Bilder från veckan, tack till de som gjorde mitt höstlov speciellt Therese♣

RSS 2.0