Det var ju trots allt lill-lördag

Miss my bobo..♡
 
Hej alla fina! Vet att det inte blir så mycket bloggning men har ju som sagt lov, vill ta vara på tiden och bara umgås med vänner.
 
Igår var det onsdag vilket betydde lill-lördag så jag och Josse drog till Publik och dansa tills fötterna värkte! Hade det riktigt kul och drog inte hem fören det stängde.
Idag har jag tillbringat tid med pojkvännen han hämtade mig efter jobbet, som jag har saknat honom!
I morgon blir det att fira halloween så det blir förkrök hos Josse sen blir det förmodligen publik. Kommer bli en kanon helg med kanon bra folk!!

Lov och minnesluckor

Hej på er!
Nu var det ett tag sen. Fick lov i torsdags i alla fall vilket är skit skönt!
Men i fredags blev det fest hos Nils som har fyllt 20, det var hur kul som helst! Tänker dock inte gå in på detaljer om den fylle kvällen i alla fall. Vet att släktingar och folk under 15 läser min blogg haha. Men kvällen sluta i kaos men hade det kul i vilket fall. 
Vakna upp med älsklingen och var äckligt bakis och minnesluckor från fredagen. I söndags så blev det en slapp dag med honom också och idag slaggar jag hos Josse!
Får bli ännu en mobil bild för jag bloggar från mobilen.
Men det är en mycket fin bild i fredags haha♡

världens träningsvärk

Hej babes!
Har ni haft en bra dag? Det har jag! Helt ok skoldag och mer än ok klassisar! Har världens träningsvärk i ben och rumpa.. Jag och Josse gick ju nästan 1 mil i söndags och idag på idrotten körde jag och Alva squats badminton. Har ni hört talats om de? Du gör i alla fall en squat varje gång du slår iväg bollen, tro mig man DÖR! Men kul och bra träning är det, men ja en helt ok skoldag alltså och nu ska jag strax gosa med pojkvännen!♡
 
Kom med tips på inlägg ni vill se det blir bara same shit varje dag på bloggen nu.
 

20 oktober

Idag har det vart en sån där dag då man bara vill dra täcket över huvudet och fälla tusen tårar. Jag ville inge annat än att få vara med min pojkvän idag men tyvärr.
Det är darför jag är så sjukt tacksam över mina vänner! Dom stöttar mig, säger fina ord för att få mig att le, dom bara finns där lixom♥ Så lite tid med Josse idag så blev dagen en smula bättre i alla fall, och nu ligger jag i sängen ensam ännu en natt. I morgon ska jag i alla fall göra det bästa av dagen och bara vara tacksam för alla fina människor jag har runt om kring mig♥

Söndags ångest

Är det bara jag som har söndags ångest eller?
Jag borde städa rummet och plugga men jag orkar inte, ligger bara i sängen och glor på serie. Min kärlek träffar jag förmoldigen inte heller idag vilket gör så att jag får ännu mer söndags ångest. Så jag tänker faktiskt strunta i att göra allt det där jag måste göra idag och bara ligga i sängen i stället. Vad ska ni hitta på en söndag som denna? 

Som bortblåst...

I flera års tid så har min största dröm vart att bli fotograf. Jag tjata på pappa om att få en systemkamera men fick ingen. Men sen på min födelsedag tror jag fyllde 14 så låg den där kameran inslagen. Från den dagen så fotade jag varje dag för att bli bättre och bättre. Mitt intresse för foto blev större, och när jag skulle välja gymnasium så såg jag att man kunde välja estet media och tänkte, shit det där passar mig skit bra. 
 
Började på Carlforsska var as pepp på att få lära mig allt om foto. Nu tre år senare sitter jag här i den här piss skolan och ångrar mitt valt groft.
Mitt foto intresse är som bortblåst och jag fotar aldrig längre, kameran bara ligger där och dammar. Min dröm om att bli fotograf finns inte kvar.
Vet ni varför? Jo för att jag har inte lärt mig någonting inom foto på tre år här på Carlforsska, mina foto lärare har sänkt mitt självförtroende ner till botten när de gäller att fota. Aldrig fått bra kritik från mina lärare och kritik är absolut bra att få för det är så man utvecklas, MEN det har aldrig vart bra kritik eller något beröm för arbetet man har gjort. 
 
Skulle jag aldrig har börjat här så skulle mitt intresse finnas kvar även min dröm, men inget av det finns kvar längre. Funderar till och med på att sälja mig kamera för den ligger ändå bara där. 
Så tack Carlforsska för så dåliga lärare, trodde lärare skulle lära ut inom sitt ämne. 
 
Några foton jag har tagit dom senate åren, sista bilden är min senaste bild som jag är väldigt nöjd över! Den hängde även på en utställning som var nu i veckan.
 
 

Dream team

Vår första bild tillsammans 2011.
Han är mitt dream team, hel min värld, min älskling.
 
Spenderade min fredag på bästa sätt, tillsammans med honom. Sov som en prinsessa bredvid honom. Han har åkt hem för någon timme sen och jag ska väl träffa Josse senare ikväll!

Mitt allt

Min prinsessa, mitt allt, min fina syster.♥

Spontant

Hej på er! 
Har ni haft en bra helg? Det har jag faktiskt haft! Det trodde jag inte hahah.
Men i fredags så drog jag till Örebro med josse, hennes bror och morbror. Det har blivit en standard när vi har tillgång till bil. 
I lördags så var jag hos mamma, där moster och mormor var. Vi åt middag och hade det jätte trevligt. Efter det så  gick jag och mötte Josse, och det sluta med en spontan utgång och det blev pitchers som vanligt! Träffa massa as sköna folk, det är de bästa med spontana utgångar. Amanda kom också henne har inte jag ugmåtts med på år och dar! Sen sluta det med att vi träffa Emil, Bazze och Pettan på donken innan vi knalla hem och var inte hemma fören halv 6 på morgonen. Sen var man ganska bakis och seg igår så det blev slapp dag med bakis käk, sen hämta pojkvännen upp mig och vi bara mös!
 
 

Dave Pelzer

Jag tänkte tipsa om dessa tre böcker som Dave Pelzer har skrivit. Jag är en sån person som inte läser, men dessa tre böcker har jag läst minst 5 gånger om.
Det är en sann berättelse om hans brutala uppväxt där han blir brutalt misshandlad av sin mamma redan från tidig ålder. Böckerna är så gripande och man sitter med en klump i magen när man läser dom, men dom är så bra!

Piss helg.

Värdelös helg var det här ja. Är på så sjukt pissdåligt humör, inte så konstigt när jag inte komemr göra ett piss i helgen. Inte träffa pojkvännen eller nått, träffa han igår, det ända jag har träffat honom den här veckan KUL.
Och ni är sämst på att kommentare nu för tiden, så nu gittar jag från bloggen tills jag blir glad igen over and out.
 

Magsmärtor...

Klockan är strax 4 och pappa ska skjutsa mig till mamma snart. Ska äta middag där och umgås lite med mormor som är på besök, efter det så drar jag nog hem till Josse.
På tal om något helt annat så har jag såna sjuka magsmärtor i övre delen av magen som även går bak i ryggen, hade så ont igår kväll/natt att jag inte kunde somna. Förmodligen så har det med min stress och göra, blir det värre åker jag till sjukan avaktar och ser helt enkelt. Men vill bara gråta av smärta... 
Men annars mår jag helt okej! 
 

The older I get, the less people I trust.

Tja tjena vad händer? 
I mitt liv händer det inte så mycket, är sönder stressad på grund av skolan (redan?!). Bara chillar kant med vänner och tar dagarna som dom kommer. Alltså inget speciellt som händer, men diggar livet ändå det är ganska härligt i alla fall. 
Ska väl till Josse när hon är hemma osv, bara det inte regnar för mycket vill inte bli blöt när jag går.

Helt magiskt!

 
Finner inga ord.
Ryser i hela kroppen, får tårar i ögonen det är helt magiskt!

Färg

Som jag sa igår så skulle jag visa er bild från fotograferingen!
Här har ni en bild, det är en bild jag inte ska använda till arbetet så just därför så får ni bara se en bild. Självklart så får ni se fler bilder men det blir efter jag har valt ut vilka jag ska använda och inte!

2 oktober

Det blir nog inge mer uppdatering idag, ska ut och äta middag med pojkvännen vi firar månadsdag så ska lägga all min tid på honom idag! 
Men kika in i morgon så ska ni få se en liten tjuvkik på min och Mathildas fotografering vi gjorde igår tillsammans med Josse, blev väldigt nöjd med bilderna. 
Men ni får ha en fin torsdag, kram. 

Spontant

 
Igår blev det en riktig spontan utgång. 
Det var med dom allrabästa människorna! Det var jag, Josse, Nils, Emil, Mange och Carl som gick tidigare. 
Drog först till pitchers och sen publik. Jag och Josse sa men vi kör på en nykter utgång, gick det? NEJ, blev några shots och drikar i alla fall...  hahah. Så nu sitter jag i skolan halft bakis.

Kände för något nytt

Klippt av håret en bra bit och färgat mörkt! 
Jag är väldigt nöjd faktiskt.

RSS 2.0