Kom med idéer

Hej min trogna läsare som fortfarande läser.
Kan ni inte kommentera lite blogginlägg idéer? Jag har själv några inlägg som ska skrivas men behöver fota till det och photoshop. När ps är fixat då kommer bloggandet igång igen! 
Men kommentera vad ni vill läsa så blir jag glad, puss.
 
 Bild från förra året, är så himla sugen på att bi mörkhårig igen dock ännu mörkare än på bilden. Jag får se hur det blir eller om jag ens skulle passa i det.


Vad är det jag pluggar?↓

Hur skönt väder har det inte vart dom senaste dagarna? Dock lite tråkigt att solen tittar fram nu i slutet av våran sommarmånad, men man ska inte klaga utan ta vara på det lilla vi får! 
 
Det var någon som kommenterade och fråga vad jag pluggar för något.
Jag pluggar upp 4 betyg på distans via NTI skolan. Varför jag gör det är helt enkelt för att få G i alla ämnen från gymnasiet.Där efter så funderar jag på att plugga vidare i framtiden till något inom djur linjen. Dock så får jag se om det blir direkt efter eller om jag tar en paus från plugget något år.

Inge photoshop ännu

Jag är så ledsen att jag inte har bloggat något.. Jag har fortfarande inte fixat photoshop så jag kan inte ladda upp bilder. Jag vill helst inte ladda upp mobilbilder men det får nog bli så tills jag har photoshop igen. 
Men jag har inte gjort så mycket sen senast jag bloggade. Pojkvännen och jag har fixat i lägenheten så det börjar faktiskt bli klart i den så nu längtar jag tills vi blir sambos!
 
Jag började även plugga i måndags så det kommer jag hålla på med fram till i början på nästa år. Känns skönt att ha något att göra nu när jag inte har jobb, men ska söka jobb medans jag pluggar!
 
 
 
 
 

Måla

Måndag kväll och jag är helt slut i min kropp.
Har hållit på i lägeheten hela helgen, min BF har köpt lägenhet och alla rum förutom ett rum och toaletten behövs målas. Med tanke på att det även är min framtida lägenhet så har jag hjälpt hela helgen. Målade i 12 timmar i lördags, ett grönt sovrum ska bli vitt och det är i stortsätt klart där inne bara lite små fix kvar. 
Får se om han behöver hjälp i veckan också.
 
Ett skolarbete till foton i 2an, tiden går så fort.
Saknar förövrigt min bästis.. Snart kommer hon äntligen hem!

RSS 2.0