Vimmelbild

Såg att Publik la upp vimmelbilderna från i onsdags på deras facebook sida.  
Denna bild var då mycket finare än vimmelbilden från min födelsedag haha! 

Lill-lördag och betala räkning

Hej på er!
Jag har ju lov just nu så ja jag passar på att njuta så sitter knappt vid datorn. Har i alla fall umgåtts med pojkvännen och vänner! 
I onsdags så var det lill-lördag så jag spendera hela min dag med min brors sambo. Vi åkte till stan och jag fick med mig en ny tröja som jag tänkte visa sen. 
Senare mot kvällen så spray tana min brors sambo mig och vi fixa oss för en krogen runda. Fick det av henne som en sen födelsedags present, hade det jätte kul och trevligt med henne! 
 
Nu ska jag beta en räkning om jag fattar hur man gör hahah... 
Sen ska jag spendera min fredag hemma faktiskt pojkvännen ska ut med grabbarna ikväll så jag tar det lugnt idag. 
 

Vänskap osv

Det här med vänskap är väldigt viktigt för mig. Är du min vän så har du två alternativ, antingen så stannar du i mitt liv eller så finns du inte i mitt liv. Man kan inte komma och gå som man vill i mitt liv och det är det jag börjar tröttna på att vissa gör. 
Jag har märkt av det väldigt mycket just nu, så fort någon hittar någon eller några andra att umgås med så duger inte jag längre. Innan så dög jag för då fanns bara jag och väl när de andra inte kan umgås så duger jag. 
Det sårar mig så sjukt mycket att en nära vän håller på så för mig är det inte acceptabelt. Nej man behöver inte ses eller prata varje dag absolut inte. Men när man slutar höra av sig och ignorerar sms så börjar det gå över min gräns. Det som pågår just nu sårar mig och gör mig riktigt arg, men sen i slutändan kommer det ändå sluta med att jag fölrlåter personen även fast den inte förtjänar det.
En kill kompis till mig sa, de som man tror är ens bästavän är oftast dom som hugger en i ryggen. Så var försiktiga med vilka du kallar för din bästavän.
 


18 karat guld

Min fredag började med att jag slutade klockan 11 då jag åkte hem till min bror och hans sambo. Jag städardär varannan fredag. Blev bjuden på lunch och efter städningen och när bror min hade åkt till jobbet så blev det mys med min brors sambo en stund. Fick en drink blandat med smirnof vodka med 18 karats guld i! Sen lite tjej snack med popcorn och cider. 
 
Vid halv 6 hämta pojkvännen upp mig och vi åkte till pappa och käka middag. 
Nu sitter jag och tittar när grabbarna spelar bowling, en perfekt fredag om jag får säga de själv! 

Toppen födelsedag!

Hej de få läsare jag har kvar!
Bloggen ligger lite vid sidan just nu för tar i tag lite personliga saker.
 
Men i lördags så fyllde jag ju år och hade en grym födelsedag! Vakna upp bredvid min prins fick presenter av pappa och låtsasmamma. Åkte förbi min bror och sa hej sedan till mamma för att bli firad av dom. Tre rätters middag, champagne och fina presenter. Sen så blev det förkrök hos mig och efter det så drog jag, pojkvännen, Emil och Mathilda ut på Bmb och festade vidare. 
I söndags så fira min släkt från pappas sida mig och sen blev det mys med pojkvännen på kvällen. Hade verkligen en jättebra födelsedag!♡
Vimmelbilder från bmb's facebook sida.

4 dagar kvar

Tyvärr står det ganska tomt här just nu. 
Har inga idéer till några inlägg och så går jag och lägger mig så sjukt tidigt nu förtiden för jag är så slut efter skolan.
 
Hade i alla fall en mysig helg med min pojkvän då vi var kattvakt hos mamma så vi hade hela huset för oss själva fredag till söndag. 
Sen så fyller jag ju år den här lördagen som kommer så ska fira mig med familjen, efter det så ska jag faktiskt ut på en krogen runda med pojkvännen, Mathilda och kanske Emil har inte vart ute på några månader.
Det ända tråkiga är att några vänner har valt att göra annat även fast det här har vart planerat väldigt länge, men tur att de finns några äkta vänner i alla fall! 
 
Nu ska jag lägga mig och glo på solsidan och sedan sova.
 
 

Stress, feber och spricka i revbenen

Hej, ska slänga in ett bildlöst inlägg och berätta lite vad som har hänt den närmaste veckan.
Jag har inte haft tid till att ens öppna min dator det är därför jag inte har bloggat något.
 
Har gått i skoln från 8-5 i en månads tid och 3 av dom dagarna så har jag gått till 22 samt en lördag. Så jag har stressat som bara den med skolan, stressat så mycket att jag nästan svimma i torsdags. 
De dagar jag har slutat vid 5 så har jag somnat mellan 6 och 8 varje dag eller umgåts med vänner och pojkvän. 
Jag har även fått tillbaka min feber och hosta som jag var fri i från i kanske två veckor och nu har jag gått med nästan 40 graders feber i några dagar, samt förmodligen fått en spricka i mina revben. Så ja ni hör ju själva att bloggen inte har vart mitt prio ett på över en vecka men jag ska försöka komma tillbaka nu när skolan startar igång med vanliga lektioner och tider igen.
 
Så ledsen att jag börjar med ett tråkigt inlägg utan bild och tråkig text, men är hemma från skolan idag för att vila upp mig.

RSS 2.0