Photoshop ballar ur

Hej!
Jag saknar att blogga så mycket... Grejen är den att mitt photoshop har ballat ur så har avinstalerat det så jag kan inte redigera mina bilder jag fotar. Jag fotar inte i jpg utan raw och måste göra om bilderna till jpg eller png för att kunna ladda upp dom här. Så det är därför jag inte bloggat på några veckor men min bror ska fixa problemet åt mig så snabbt som möjligt! 
 
Sen är det bara inte photoshop som har gjort att jag inte har bloggat, livet har vart lite upp och ned sen studenten. Men jag tar dagen som den kommer och börjar må helt okej.
När photoshop är fixat kommer det massa roliga inlägg jag har på lager! 
 
Bara för att liva upp stämmningen och få ett gott skratt så bjuder jag på denna bild. 
13 år och blond, sitter och tittar igenom gamla blogg inlägg och skrattar för mig själv.

30 dagar

För 3 dagarsen så började med 30 dagars squat challenge. Får se om jag klarar de och ser något resultat. Har någon av er prövat det och fått resultat? 
 

10 saker ni inte visste om mig

♦ Jag är mörkrädd.
♦ Jag hatar hårstårn, speciellt blöta usch ryser bara jag tänker på det...
♦ Jag sover med snuttefiltar och har gjort det i 19 år.
♦ Jag har en tvångstanke när det gäller siffror, t.ex när jag lyssnar på musik så måste det vara 5,10,15 osv. Det går inte att ha volymen på 26 blir galen då. 
♦ Något som stör mig extremt mycket är folk som tycker att vissa saker enbart är för "drägg" åker man en viss bil är man "skämmig" eller ett "drägg". Såna människor förstår jag mig inte på som inte kan acceptera andras intressen/val eller att alla inte har råd att åka fina fordon. 
♦ Jag har gått i över 7 olika sporter när jag var yngre och en av dom var konståkning. 
♦ Jag kan inte titta på en film/tv utan att hålla på med något annat, kan max titta i 10 minuter sen måste jag pilla på något t.ex mobilen.
♦ Jag blev mobbad som liten bara för att jag vågade stå ut och inte vara som alla andra. 
♦ Jag är jätte svartsjuk av mig och döljer inte det, gillar jag inte något då visar jag det direkt! Vilket min BF kanske inte alltid gillar. 
♦ Min största dröm är att hjälpa utsatta djur och bli en världskänd fotograf. 
 

 

vad tycker jag?

Vad tycker jag om storbloggarna?
 
Kissies- Hon är den som uppdaterar bäst av alla bloggare med högkvalité på bilder. Men tycker hon kan provocera om fel saker ibland, annars är hennes blogg okej men den bästa av storbloggarna.
 
Dessies- Vet inte vad jag ska säga om henne? Läser hennes blogg men den är inte speciellt bra hon känns inte lika proffsig som de bloggare som tar bloggen seriöst. Lite för mycket reklam inlägg.
Men när hon väl uppdaterar så är det okej!
 
Isabelle- Räknas hon som storbloggare längre ens? Hennes blogg inehåller bara reklam inlägg. Då hon bloggar så är det oftast bara en kass mobil bild utan text. Hon använder inte stor bokstav efter punkt och på namn, känns oproffsigt om man har bloggen som ett jobb. Så nja hon tar inte sitt jobb seriöst tycker jag och förstår inte hur hon fortfarande kan leva på sin blogg. 
 
Blondinbella- Hela hennes liv känns fejk och tillgjort. Tycker hon stressar med framtiden när det gäller familj osv, hela hennes liv är ett stort rosa fluffigt moln och det känns bara fejk. Läser hennes blogg max 5 gånger i månaden.
 
Kenza- Hon har nog den bästa modebloggen av alla bloggare, bilder med väldigt hög kvalité! 
Dock skulle det vara roligt om hon kunde vara mer personlig i bloggen och kanske tipsa om kläder hennes yngre läsare har råd med, alla har inte råd med en jacka för 10.000:- 
Annars okej blogg som jag läser då och då.
Bilderna tillhör respektive bloggare!

Power meet 2015

Fyra fina bilder från helgens festligheter!
 
Hej på er! 
Har ni haft en bra helg? Det hade jag, det var ju trots alls power meet. På fredagen så var jag och min BF hos min bror och hans sambodär några andra trevliga människor också var. Vi grillade och drack gott efter det blev det en tripp till löga. 
På lördagen så shoppade jag och pojkvännen lite, sen blev det en mysig middag på stan innan vi gick mot löga. Där satt vi faktisk själva ett tag, tittade på bilar och drack gott. Efter ett tag blev vi ett gäng på ca 20 pers! 
 

Tillbaka

Nu har det stått tomt här i över två veckor, hoppas jag har några trogna läsare kvar haha...
Anledningen till att jag inte har bloggat? Jag har inte haft insperation till det.
 
Men vad har jag gjort under den här tiden då? Jo jag har umgåts med pojkvän och vänner, träffat min brors sambo varje dag nästan. Förra veckan förtärde jag alkohol fyra av sju dagar haha, firat kusiner och umgåts mycket med min lillebror. 
Idag är det torsdag och det betyder att power meet drar igång idag! 
 
Men ni kan vara snälla att komma med ideér till inlägg jag ska göra så slipper det stå tomt i två veckor till. 
Kör en liten TBT idag denna torsdag. Det är från Spanien förra året så himla härligt och jag saknar det
Det här är första året på många år som jag inte ska åka utomlands vilket suger...

RSS 2.0