Jag vill se världen genom min kamera

Min högsta dröm är att kunna försörja mig på fotografering. Jag vill satsa allt jag har fr att lyckas, det har vart min dröm ända sen jag var 14-15 år. 
Men jag får bara höra, du borde skaffa dig ett "riktigt jobb" ha foto som en hobby eller sidan av jobb. Men nej jag vill jobba som fotograf och inget annat.
För att lyckas krävs det att man ger 100%. Jag vill egentligen ta alla mina undan sprarade pengar och köpa in allt som krävs för att lyckas. Jag VILL lyckas men det är svårt när det finns en del som inte tror på mig. 
 
Jag älskar att foto, jag älskar att få vara kreativ med nya ideer, jag älskar att sitta vid photoshop och bildbehandla. Jag kan sitta i timmar och redigera bilder, lära mig nya saker när det gäller att fota och att bildbehandla.
Det är verkligen det bästa jag vet, att vara kreativ i photoshop. Jag älskar att göra folk glada för att jag har hjälpt dom att fota, jag vill hjälpa folk att bevara deras minnen genom min kamera.
 
Jag vet att det inte är det lättaste att lyckas i livet, men vill man så kan man och lägger man all sin tid så kommer man lyckas någon gång. 
Om inte ens drömmar skrämmer en så är drömmarna inte tillräckligt stora! 
Jag vet att det är det här jag vill, det är mitt mål i livet att lyckas med det här.
 
Hur söt?.. Ca 5 år sedan då mitt foto intresse började bli väldigt stort!
Fick min första systemkamera när jag var 14.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0