Kvinnor får hata män, men män får inte hata kvinnor..

Lite så känns feminismen nu, kvinnor får hata män men män får absolut inte hata kvinnor. (Säger inte att varken kvinnor eller män ska hata varandra.)
feminism handlar längre inte om att det ska vara lika mellan könen, uten det handlar om att kvinnor ska va bättre än män. 
 
Jag kan inte sätta mig i facket feminist, för det kopplas till mans hat nu förtiden och inte jämnställdhet. 
Missförstå mig rätt nu, jag är inte helt insatt i ämnet men det ända jag läser när jag väl ska läsa om det är hur kvinnor ska vara bättre än män? Allltså nej? Det ska vara lika oavsett kön, lika lön, lika mycket rätt i samhället och lika mycket rätt när det gäller allt i världen.
 
Det handlar inte om att vi som har snippor ska vara bättre än de som har snoppar. Det handlar om att vi ska ha det lika bra. För vi kämpar för de kvinor som har det piss i andra länder, vi kämpar inte genom att hata på män.
Vi vill att alla kvinnor i hela världen ska bli fria och att INGEN ska styra över en enskild individ.
 
Jag vill inte leva i ett samhälle där kvinnor ska börja trycker ner män i stället, för ingen är bättre än den andra. När ska alla människor lära sig det? Man är lika bra oavsett snippa eller snopp, man har lika mycket rätt till saker och ting vilket kön du än är. Så kan inte alla bara fatta att ALLA ska ha det lika bra? Ingen ska ha det bättre bara för att man har en snippa eller snopp, punkt där med basta.
 
Bli bara vän med varandra så blir allt bra kompisar<3
Tänk vad bra att det finns både kvinnor och män, för utan nån av oss så kan man inte bilda familj<333
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0