Min största dröm

Min dröm här i livet är att öppna ett eget hunddagis och en fotostudio. 
Många har drömmar om att bli rika med en topp jobb där man tjänar miljoner om året. Men jag har den lilla drömmen om att få äga ett eget hunddagis.
 
Just nu jobbar jag som dagmatte tills jag hittar ett "riktigt" jobb för rent ekonomiskt är det lite svårt just nu.
Men ändå så älskar jag att vara dagmatte, jag älskar att vara bland hundar och att få aktivera och lära hundar saker.  Hundar har jag älskat så länge jag kan minnas och att få jobba med hundar som heltids jobb hade vart rena drömmen. 
På ett sätt känner jag att det inte alls är omöjligt att få denna dröm i uppfyllelse, men på ett sätt känns den drömmen så långt bort. 
Vet inte hur jag ska gå till väga osv, men en dag! Inom 10 år ska jag äga ett hunddagis. 
 
 

Dax att komma tillbaka

Hej fina ni! Jag saknar bloggen massor så jag ska komma igång igen.
 
Det är i alla fall söndag idag och pojkvännen och jag har vart på konfirmation idag. Det var hans fina kusin som konfirmerade sig.
Ligger nu och degar i soffan och ska göra det för resten av dagen och kvällen.
 
Btw så har det bara kommit upp ukrassa mobilbilder men när jag kommer igång igen blir det bättre!
The love of my life och jag idag♡

Följ mig på instagram

 
Vill ni hänga med i mitt liv utöver bloggen? Följ mig på instagram då! sabinastonelof heter jag där!

Kärlek och pengar

Det här med kärlek..
Kan man köpa kärlek för pengar eller saker? För mig existerar inte sådan kärlek, för då är man inte kär i personen utan i pengarna personen har. 
 
Ett exempel på är du som tjej har höga krav på hur en förlovningsring ska se ut och kostar den under en viss summa så vill du inte gifta dig med din partner. Du vill inte gifta dig för ringen inte kostade 4 månadslöner, är du verkligen kär i personen då? Känner man inte nöjd när man får en ring som kanske är utan diamant så kanske man ska tänka om lite om man verkligen är förälskad.. 
 
Och när vi ändå är inne på pengar spåret så verkar många tro att desto mer pengar man har desto mer älskar en person en? Stämmer det? För jag vet inte, jag har aldrig älskat någon på grund av pengar. Jag tycker pengar gör människor tokiga och egoistiska!..
 
 Blir ledsen när man ser hur vissa utnyttjar någon för pengar.. Låtsas vara kär i den men det är pengarna den vill åt..
Hur tänker ni kring detta? Skulle ni älska en person mer om den hade mera pengar? Jag personligen skulle älska min pojkvän lika mycket om han hamnade på gatan och med 0 kronor i inkomst.
 
 
 

RSS 2.0