En helg i Göteborg

Hej, long time no see...
Som vanligt har jag jobbat röven av mig.. Men atm så befinner jag mig på ett Hotel i Göteborg med min kärlek. 
 
Vi åkte i fredags och åker hem i morgon måndag. 
Kan säga så här att det började inte bra... Vi hade bokat 21-24 augusti i stället för juli, så där stod vi kl 22 på kvällen trötta och trodde vi skulle få ta bilen hem igen... Men icke! Hotellet löste det tack och lov! Så kan rekommendera Scandic Europa här i Göteborg.
 
Vi har i alla fall vart på Liseberg, shoppat, ätit och druckit gott! Idag avslutade vi kvällen på pinchos och det var så gott!
Hur har eran helg vart?
 
 

Mycket för hjärnan

Nu har det vart mycket i min lilla hjärna.. Har jobbat som en tok, firat lilla vovven, "firat" summer meet med alkohol och bilåkning fram till klockan 5 på morgonen. Allt går i ett känns det som, jobbar 6 av 7 dagar i veckan nästan varje vecka, slocknar i soffan så fort jag kommer hem och är bara allmänt trött.
Inte nog med det så har jag åkt på någon slags förkylning också.. 
 
Men snart blir det en mini semester för mig och det kommer bli så skönt! Åker nämligen till Göteborg nästa vecka på fredagen med sambon. Vi kommer bo på hotel i 3 nätter, gå på liseberg och bara njuta av varandras sällskap. 
Så nu vill jag att den här veckan så gå fort för är så less på att jobba atm haha.. Men det är värt när lönen rullar in.
 
Nu ska jag gosa ner mig i soffan bredvid min kar och vila upp mig tills i morgon så jag orkar med jobbet.
 
 

Alfred 2 år<3

 
Idag blir min älskade Alfred 2 år<3 
Det ska självklart firas med hundglass och massa presenter!!

Summer meet är igång!

Hej på er!
I skrivande stund så sitter jag och äter middag, kom hem från jobbet för ca 30 minuter sen.
Ska äta upp min middag, ta en dusch, gå ut med Alfred sen sova. Börjar nemligen klockan 06 i morgon så måste upp strax innan 04 därför blir det en tidig kväll en fredag som denna.. Så i morgon efter jobbet får jag helg i en dag innan det blir daxa för jobb igen.
 
Power meet börjader igår eller ja nu heter det summer meet, jag och sambon tog hans fina Nissan Maxisma och åkte ett varv.
I morgon efter jobbet så blir det lite fest eller ja jag får väl se hur länge jag pallar haha..
Hoppas ni får en super bra helg!
 
 

4 juli

Hej på er! 
Vad har ni för er en tisdag som denna? Själv väntar jag in tiden tills jag ska cykla till jobbet.. Men har faktiskt en helt okej jobbvecka, jobbar två dagar nu sen ledig en dag och jobbar sedan bara två dagar till. Känns verkligen som min blogg endast hanldar om att jag ska jobba haha, men det är det ända jag gör just nu. 
 
Hade en mysig morgon i alla fall med sambon som har semester i 4 veckar nu! Väldigt synd att jag jobbar under hela hans semester, har valt att inte ta semester i år. 
Men det blev i alla fall frukost framför Harry Potter innan det var daxs för oss att åka till skroten med lite skit.
Nu hade jag tänkt att gå ut på en promenad med Alfred sen slappa i ca 1 timme innan jag drar, hoppas ni får en bra tisdag oavsett vad ni ska hitta på!
 
 

Ledig måndag

Hej på er!
Nu har det stått tomt här sen i torsdags.. Men har jobbat fredag-söndag och har haft stress varje dag så har inte haft orken att sätta mig vid datorn. Inte nog med att jag jobade hela helgen så var det även kvällspass hela helgen också.
 
Men idag är det måndag och jag är ledig innan det är daxs för en ny jobbvecka. Inget vidare väder idag heller så jag och vovven myser hemma medans sambon är ute och gör annat. 
Nu ska jag hänga tvätt sen fortsätta dega i soffan!
 
 
 

RSS 2.0